DOME


Ramerstraat 53 1760 Roosdaal
0495 86 35 96 Klik om te bellen

Over DOME

Wie zijn we?
De broers Yermo en Vitas Indigne zijn samen de zaakvoerders van DOME en laten niets aan het toeval over. Bij elk project staan zij mee klaar vanaf de eerste opmeting tot bij de afwerking en na-service. Met hun ruime ervaring staan zij erop om u zelf persoonlijk te adviseren.

Waarom voor DOME Kiezen?!

Bij DOME vinden we het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken en gerust bent vanaf het eerste contact tot na de oplevering. Daarom bieden wij een totaal pakket aan bestaande uit:

Advies: we geven graag advies om samen tot de juiste oplossing te komen. We meten alles zorgvuldig op en maken ter plaatse een offerte op maat.

Installatie: ons team heeft al meer dan tien jaar ervaring in het installeren van onze producten. Zij staan garant voor een correcte installatie en een mooie afwerking. Alles wordt tot in de kleinste details gebruiksklaar afgewerkt.

Na-service: heeft uw bestaand rolluik of zonwering problemen? We komen graag kijken hoe het probleem snel en efficiënt oplost kan worden.
 
Meer dan 10 jaar ervaring in plaatsing
Persoonlijke opvolging
Opmeting door zaakvoerder
Uitgewerkte offerte op maat
Finale opmetingen voor start productie
Geïnstalleerd door eigen team
Aandacht voor na-service!

Time To Relax

Foto's

Producten

Rolluiken
Terras overkappingen
Zonweringen

Artikelen

Wie is DOME!

De broers Yermo en Vitas Indigne zijn samen de zaakvoerders van DOME en laten niets aan het toeval over. Bij elk project staan zij mee klaar vanaf de eerste opmeting tot bij de afwerking en na-service. Met...

Onze locatie

Logo DOME

DOME

DOME


Ramerstraat 53 1760 Roosdaal
0495 86 35 96 Klik om te bellen