JOVI Screen


Neeravert 14 bus 2 1840 Londerzeel
0472666085 Klik om te bellen

Over JOVI Screen

Uw partner voor zonwering, rolluiken en vliegenramen.

U kan bij ons terecht voor zowel rolluiken, zonwering als vliegenramen. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing om uw woning te beschermen tegen zon en warmte, weer en wind.

Naar zonwering toe bieden wij niet enkel windvaste ZIPScreens aan, maar ook verandazonwering en zonnetenten (type pergola). 

Als u kiest voor JOVI Screen dan kiest u voor efficiënt maatwerk, gerealiseerd met oog voor detail en bent u zeker van een vlekkeloze afwerking. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle producten zodat u voor lange tijd kan genieten van de voordelen ervan.

Onze producten zijn volledig uit hoogwaardige componenten samengesteld, voldoen aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én bieden u de garantie op een lange levensduur.

Wij weten dat het belangrijk is dat u zich als klant kan voorstellen hoe het product er in werkelijkheid uitzien. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen in onze modelwoning te Londerzeel. Desgevallend kunnen we uw project dan ter plaatse bespreken, of maken we een afspraak om bij u thuis langs te komen.

 

JOVI Screen in het kort

Producten

Horren
Rolluiken
Terras overkappingen
Zonweringen

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Logo JOVI Screen

JOVI Screen

JOVI Screen


Neeravert 14 bus 2 1840 Londerzeel
0472666085 Klik om te bellen